Posted by : Unknown Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


Ο διάσημος τραγουδιστής Justin Bieber μόλις 19 ετών και όμως με τεράστια επιτυχία στον καλλιτεχνικό χώρο και στον τομέα των γυναικών! Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρς στον κόσμο, εκατομμυριούχος και από τους πιο αναγνωρίσιμους! 

Μετά τον χωρισμό του με την Selena Gomez φαίνεται πως έχει πέσει στα βαριά!
Το περιστατικό το οποίο ξεκίνησε τις φήμες για εμπλοκή του τραγουδιστή με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι η πρόσφατη λιποθυμία του επί σκηνής! Η συμπεριφορά του θυμίζει αρκετά της Lindsay Lohan!

Ο Justin Bieber έμαθε φυσικά τα νέα και αμέσως εσπευσε να διαψεύσει τις φήμες λέγοντας : Όσοι από εσάς πιστεύουν ότι χρειάζομαι αποτοξίνωση είναι ηλίθιοι. Είμαι μόλις 19 χρονών με 5 νούμερο ένα δίσκους. Ίσως μερικούς να τους τρομάζει το γεγονός ότι είμαι τόσο μικρός και έχω καταφέρει τόσα πολλά ενώ αυτοί δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα απολύτως. Μεγαλώνω έχοντας τόσους ανθρώπους να με κρίνουν κάθε μέρα. Για να γίνεται αυτό μάλλον θα είμαι πολύ καλός. Και όσοι με συγκρίνετε με την Lindsay Lohan σας πληροφορώ ότι καλά θα κάνετε να ρίξετε μία ματιά στις φορολογικές της δηλώσεις το 2012!

Η γνώμη δική σας..

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Σχετικές ειδήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας


 
Από το Blogger.

Αναγνώστες

Flag Counter

- Copyright © Coutsobolistas -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -