Posted by : Unknown Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012


1.
Αρχικά η ενυδάτωση είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για λαμπερό και υγιή δέρμα! Δεν αρκεί να πίνεις πολύ νερό, πρέπει και να παραμένει εντός σου αυτό το νερό για να γίνει σωστά η ενυδάτωση. Σε αυτό βοηθάει πολύ η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας ακόμη και αν δεν είναι καλοκαίρι, ακόμη και αν δεν βαφτείς. Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι για να χρησιμοποιήσουμε αντηλιακή κρέμα. Προστατεύει πολύ το δέρμα και το ενυδατώνει όσο καλύτερα γίνεται. Χρησιμοποίησε την αντηλιακή κρέμα που επιθυμείς από τώρα!

2. Πρώτον τήρησε τους κανόνες υγιεινής πλένοντας συχνά τα χέρια σου και με το να αποφεύγεις την επαφή τους με το πρόσωπο και δεύτερον πλένε συχνά και καλά το πρόσωπο σου. Το πρώτο πρέπει να γίνεται διότι πιάνουμε με τα χέρια μας τόσα πολλά πράγματα τα οποία είναι βρώμικα και αυτές οι βρομιές καταλήγουν στους πόρους του δέρματος και τους λερώνουν. Το δεύτερο πρέπει απαραιτήτως να γίνεται πρωί και βράδυ αν είναι δυνατόν για καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο καθαρισμό του προσώπου.Επιπλέον επιβάλλεται να ξεβάφεσαι πριν κοιμηθείς!
3. Πρόσεχε την διατροφή σου. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε οι γυναίκες είναι ότι προσπαθούμε να βρούμε την λύση απ΄έξω. Καμιά φορά η λύση έρχεται εκ των έσω… Μπορούμε για παράδειγμα βελτιώνοντας την διατροφή μας, τρώγοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά η επιδερμίδα μας να φαίνεται πιο νεανική, ανανεωμένη και όμορφη χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση προϊόντος. Βέβαια επειδή όλα είναι απαραίτητα , το καλύτερο από όλα είναι ο συνδυασμός. Συνδύασε δηλαδή καλή ενυδατική αντηλιακή κρέμα μαζί με καλό πλύσιμο και διόρθωσε την διατροφή σου ταυτοχρόνως. Όσον αφορά τώρα την διατροφή δεν χρειάζεται να κάνεις ριζικές αλλαγές αλλά απλά καθημερινά πράγματα, μείωσε λίγο τις λιπαρές τροφές και το αλκοόλ και αύξησε λίγο φρούτα και λαχανικά. Θα δεις αμέσως αποτελέσματα!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Σχετικές ειδήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αρχειοθήκη

Συνολικές προβολές σελίδας


 
Από το Blogger.

Αναγνώστες

Flag Counter

- Copyright © Coutsobolistas -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -